(04 Eylül 2013) Bolu'nun Mudurnu ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hulusi Diker, CHP'den belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Mudurnu ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Mudurnu 2 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başk

21.11.2013 12:00

  (04 Eylül 2013)       

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hulusi Diker, CHP'den belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Mudurnu ilçesinde Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Mudurnu 2 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlıklarını yürüten Hulusi Diker, CHP'den Mudurnu Belediye Başkan Aday adaylığı için ilçe teşkilatına müracaatını yaptı. CHP Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Diker, yaklaşık bir aydan bu yana hazırlıklar yaptıklarını ifade ederek, “İlçe Başkanlığına gelerek Belediye Meclis Üyesi Aday adayı 9 arkadaşımın dosyaları ile birlikte Aday adaylığı dosyamızı teslim ettim. İnşallah bundan sonra hayırlısı olur” dedi.
Amacının Mudurnu'ya hizmet etmek olduğunu söyleyen Diker, “Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimse ile herhangi bir zorumuz olmayacak. Parti tüzüğümüzün gösterdiği şekilde ilçe başkanlığının talimatları doğrultusunda çalışmalarımız olacaktır” şeklinde konuştu.

BOLU GÜNDEM


 

www.bolugundem.com